szerző:
hvg.hu

Bátran feltölthetünk sok képet, pdf fájlt, filmet, nincs tárhelykorlát az alábbi fájlmegosztó szolgáltatásnál, ráadásul még chatelhetünk is partnereinkkel.

Csak regisztrálni kell, és már használatba is vehetjük a Sharechat nevű (egyelőre béta állapotú) fájlmegosztó webszolgáltatást. Itt, eltérően a Google Drive-tól vagy a Megától, nincs tárhelykorlát, azaz bátran tölthetünk fel állományokat, nem kell attól tartanunk, hogy kifogyunk a helyből. Azért egy pici megkötés van: egy feltöltött fájl mérete nem haladhatja meg az 5 GB-ot, de ismerjük el, ez azért nem olyan húsbavágó korlátozás, egyébként is ki akarja terjeszteni a fejlesztő.

A már említett regisztráció rögtön egy kapcsolat (csatorna) létrehozásával történik. Meg kell adnunk a saját e-mail-címünket, a partnerünkét is vagy partnereinkét is, majd fel kell töltenünk az első állományt. Megjelenik egy ablak, amelyben megadhatjuk a jelszavunkat, ezzel kész a regisztrációnk. Természetesen a partnerünk is kap e-mailben értesítést, hogy csatlakozzon a csatornához, ő is megadhat majd egy jelszót, és elérheti a feltöltött fájlt.

©

A csatornában lévőkkel chatelni is kezdhetünk, a korlátlan tárhelyen kívül ez a szolgáltatás másik különlegessége, ami miatt mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!