szerző:
hvg.hu

Az oroszországi meteor becsapódási helyéről kamu videó kezdett terjedni a Youtube-on, a felvételen azonban csupán csak a Pokol kapuja látható.

Az Uralba érkezett meteor állítólagos becsapódási helye látható egy neten terjedő, elképesztően látványos videón. A felvételeken egy izzó-lángoló kráter látható.

A felvételeket azonban a kommentelők hamar leleplezik, hiszen a képsorok a "Pokol kapujában" készültek, ez a türkmenisztáni Darvaza, egy földgázfúrás nyomán maradt, beomlott tölcsér, amelynek szivárgó gázait 42 éve gyújtották meg és azóta ég.

A meteor valódi becsapódási helye orosz sajtóértesülések szerint itt látható.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!