"Kérdés, hogy le lehet-e váltani a kormányt, vagy forradalom kell" – Hadházy Ákos a HVG Terasz vendége

HVG360

1 perc

2020.06.25. 17:00

2020.06.25. 17:44

Állatorvos végzettsége dacára nem tudja mi az a nünüke, azt viszont tisztán látja, hogy miért haladnak Magyarországon vontatottan a korrupciós büntetőügyek. Hadházy egyebek mellett elárulja, lát-e reális esélyt arra, hogy a miniszterelnök, vagy Mészáros Lőrinc gazdagodásával kapcsolatban vizsgálat induljon, s azt is, hogy leszotyizhatja-e Polt Péter fejét Orbán Viktor.

Sem Don Quijote, sem Sancho Panza karaktere nem áll hozzá közel, azonban Antall József munkásságára felnéz. A szekszárdi trafikmutyi és más politikailag kényes ügyek ostorozójaként megismert kiugrott fideszes, később LMP-s politikus, jelenleg független országgyűlési képviselő nem gondolja, hogy a magyarok közömbösek lennének a korrupció iránt, noha a miniszterelnök közvetlen környezetének rohamtempójú gazdagodása morális felmentést adhat a hétköznapi kis stiklik alól.

HVG Terasz a hvg360-on

A vírus szorításából kiszabadulva, a Home office sorozat után, ezúttal a teraszon beszélget M. Kiss Csaba művészekkel, kutatókkal, üzletemberekkel, politikusokkal a legforróbb közéleti témákról, s a villámkérdésekből mindig kiderül néhány váratlan személyes apróság is a partnerről.