szerző:
hvg.hu

Egy fiatal veresenyzőnő autója gyakorlatilag katalpultált a pályáról az F3-as sorozat makaói versenyén. A szervezők tájékoztatása szerint öt sérültet szállítottak kórházba.

Egy 17 éves német versenyzőnő repült ki a pályáról, és a védőkerítést átszakítva csapódott egy építménynek. Napvilágot látott egy nézőtéren készített videó, amelyen az látható, hogy Flörsch autója óriási sebességgel száguld át a kanyaron, és egy másik versenyzőnek, Tsuboinak ütközve repül fel, majd csapódik az építménynek – írja a videóról a Formula.hu.

A közvetítésben nem mutattak visszajátszást arról, hogy mi történt a versenyzők között: csupán a háttérben látszott, hogy a Lisboa kanyarban Flörsch autója több méter magasságban hátrafelé kirepül a pályáról. Az autó átszakította a védőkerítést, majd félig a gumifalon állt meg. A háttérben levő, fotósok számára emelt építmény horpadásain látszik, hol csapódott be az autó. A közelben számos pályabíró tartózkodott – írta a Formula.hu a baleset kapcsán.

A 17 éves lány a körülményekhez képest jól van, nem életveszélyes az állapota, ellenben gerinctörést szenvedett.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ki fognak borulni a rajongók a Trónok harca végén

Ki fognak borulni a rajongók a Trónok harca végén

Adventi irodalmi naptár - december 15.

Adventi irodalmi naptár - december 15.

Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor

Alkotmányjogász: alapvető jogelvek sérülhettek a rabszolgatörvény elfogadásakor

Botka: Szeged nemet mond a rabszolgatörvényre

Botka: Szeged nemet mond a rabszolgatörvényre

Csináltak egy "temetőt", amitől a Google lehet a legszomorúbb

Csináltak egy "temetőt", amitől a Google lehet a legszomorúbb

A Doktor díja

A Doktor díja