szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokkal jobban vannak a több mint egy héttel ezelőtt Horvátországban súlyos közlekedési balesetet szenvedett magyar-horvát család tagjai. Közben kiderült, hogy a balesetet okozó Ozren M. valószínűleg nem mobilozott a balest időpontjában, ám ahogy megtörtént az ütközés, felhívta apját.

A magyar származású apát felébresztették a mesterséges kómából, s a család ismerőseitől kapott tájékoztatás szerint az édesanya állapota is annyira javult, hogy átszállíthatták őt abban a kórházba, ahol férjét, illetve hétéves fiát ápolják. Horvát lapjelentések szerint  egy héten belül elhagyhatják a kórházat a múlt csütörtökön válságos állapotban beszállított betegek.

A Jutarnji List című zágrábi napilap értesülései szerint a helyi telefontársaságok nem erősítették meg, hogy a kábítószer befolyása alatt álló BMW-s telefonált volna a baleset pillanatában, ám az kiderült, hogy miután 150 kilométeres sebességgel belerohant a szentivánzelinai fizetőkapunál álló Skodába, Ozren M. felhívta az apját, s közölte: most öltem meg több embert.

A horvát lapok szerint sem a balesetet szenvedettek, sem pedig a vétkes autós családja nem kíván szóba állni az újságírókkal. „Úgy tűnhet, Ozren családtagjai védeni próbálják a fiúkat, akik miatt most szégyenbe kerültek.  Higgyék el, ez nincs így. A fiú szülei tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy Ozrennek súlyos drogproblémái vannak. Abban bíztak, hogy a Rab szigetén folytatott kezelés segít majd, de amikor visszatért onnan, a szülék látták, hogy nincsenek rendben a dolgok.  Szemmel láthatóan bedrogozva ment haza a baleset napján is. A dologból összeveszés lett, s nem tudom, kirakták-e Ozren a házból, vagy maga döntött, úgy elmegy. Végül Ozren beült a BMW-jébe, amiről úgy tudtuk, már tél óta szervízben volt” – idézte a Jutarnji List a család egyik ismerősét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
21-en kapták el a koronavírust a nyíregyházi idősotthonban

21-en kapták el a koronavírust a nyíregyházi idősotthonban

Semmittevési ösztöndíjat írt ki egy német egyetem

Semmittevési ösztöndíjat írt ki egy német egyetem

Vitatott építkezések: itt-ott alulmaradt a Fidesz, másutt úgyis az lesz, amit akar

Vitatott építkezések: itt-ott alulmaradt a Fidesz, másutt úgyis az lesz, amit akar