szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A csel nem jött össze.

A motoros rendőrök még július 5-én akartak megállítani egy robogóst a Vámház körúton, aki simán áthajtott a piroson. A férfi azonban nem törődött a rendőrökkel, de még a szirénákkal sem, gyorsított, és megpróbált meglépni: áthajtott a Szabadság hídon, majd Budára érve felment a járdára, és újra a Vámház körút, vagyis Pest felé indult. A police.hu híre szerint a robogós

eközben több gyalogost is veszélyeztetett.

A mutatvány nem jött össze, a 38 éves H. Csabát elfogták. A férfi nem tudott elszámolni a motor eredetével; a 300 köbcentiméteres Piaggio alvázszáma nem szerepelt a járműnyilvántartási rendszerben, és azon sem biztosítás, sem rendszám nem volt. A férfit közúti veszélyeztetés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, motorját lefoglalták, a jogosítványát bevonták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is

Összeomlott a turizmus a magyarok kedvenc üdülőhelyein is

A svéd bajnokkal játszik először a Ferencváros a BL-főtáblára kerülésért

A svéd bajnokkal játszik először a Ferencváros a BL-főtáblára kerülésért

Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai teknős

Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai teknős