szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A végén már 13 járőrkocsi igyekezett megállítani a kék Passatot, aminek vezetőjéről kiderült, hogy jogsija sincs.

A sikkasztás miatt keresett F. József Attila egy közúti ellenőrzést próbált meg elkerülni kék Passatjával. A rendőrök azonban a jelzéseiket figyelmen kívül hagyva továbbhajtó férfi nyomába eredtek, és erősítést is kértek.

A férfi az Budapesit Rendőr-főkapitányságra hivatkozó Index szerint végighajtott a Füredi úti lakótelepen, a Szentmihályi és a Kerepesi úton, az Örs vezér terén, és a kőbányai vásárváros mellett. Végül itt, az Albertirsai úton fogta közre 13 járőrkocsi.

A férfiről kiderült, hogy nemcsak körözték, de korábban már bevonták a jogosítványát is ittas vezetés miatt. Most józan volt, de a ruhájában kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak. A rendőrök ezek miatt újabb eljárásokat indítanak ellene.

Képünk illusztráció.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!