Tetszett a cikk?

A VIVAnet téli akciója keretében január végéig ingyen kínálja ADSL szolgáltatásait, és utána is kedvező árakat garantál. Ráadásul folyamatos fizetéses konstrukciója keretében a családi ADSL csomag már havi nettó 4158 Ft-ért elérhető.

VIVAnet ADSL január végéig ingyen

November-december hónapokban a VIVAnet kiemelt akcióval várja előfizetőit! A VIVAdsl Családi és Irodai, vagy EXTRAdsl csomagokat december végéig megrendelő ügyfelek jövő év január végéig ingyen internetezhetnek. A díjmentes időszak letelte után is kedvező díjakat garantál a szolgáltató, a korlátlan 512-es VIVAdsl Családi csomag 2 éves előfizetés esetén havi bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a korlátlan 512-es Irodai csomagért pedig havi nettó 5992 Ft-ot kell majd fizetni februártól.

A szolgáltató a Családi és Irodai csomagjainál egy nagyon kedvezményes havi díjú, folyamatos fizetéses akciót is kialakított. Az Irodai 512-es csomag ebben a változatban mindössze nettó 4992 Ft-ba kerül majd havonta, ráadásul a hűségidőszak is csak egy év. Ezt azonban csak a leggyorsabb fogyasztók rendelhetik meg, mert a VIVAnet ezt a rendkívül alacsony árú konstrukciót csak az első 1000 Családi és első 1000 Irodai megrendelőnek biztosítja.

„Jelenlegi ajánlatunkat szintén támogatjuk média-megjelenéssel. Az akció szlogenjével, arra szeretnénk leendő ügyfeleink figyelmét felhívni, hogy bizalommal fordulhatnak hozzánk korlátlan ADSL igénylésekor is, hiszen biztosítani tudjuk számukra a tényleges korlátlanságot.” – nyilatkozta dr. Bödecs Béla a VIVAnet ügyvezetője.

A szolgáltató az üzleti szféra számára is előnyös csomagokat alakított ki, hiszen amellett, hogy január végéig ingyen biztosítja az EXTRAdsl szolgáltatást, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es csomagot is ad.

A szolgáltató reméli, hogy sikerült az időszak legjobb konstrukcióit kialakítania, és így sokan profitálhatnak a nagyon kedvező ajánlatukból.

A VIVAnet Magyarország Internet Szolgáltató Kft. 2000-ben alakult. Magyar tulajdonú országos Internet szolgáltató. A vállalat az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül. Induláskor a kis- és középvállalkozásokat célozták meg ajánlataikkal, de később a szolgáltatási kört a lakosságra is kiterjesztették. Ma már a magánszemélyek alkotják a VIVAnet ügyfeleinek többségét.

A VIVAdsl Családi szolgáltatás korlátlan otthoni internetezést tesz lehetővé kedvező díjak mellett. A jelenlegi akcióban a felhasználók az aktiválástól számítva 2006. január 31-ig ingyen internetezhetnek, utána pedig havi bruttó 5990 Ft-ot kell fizetniük a 2 éves előfizetés esetén.

A VIVAdsl Irodai szolgáltatás vállalkozóknak, irodáknak biztosít internet elérést. A jelenlegi akcióban az aktiválástól számítva 2006. január 31-ig ingyen internetezhetnek a felhasználók, utána pedig havi nettó 5992 Ft-ot kell fizetniük a 2 éves előfizetés esetén.

A FLEXIadsl csomag forgalomarányos díjazású internet használatot tesz lehetővé. Az havidíj 5 Gbyte díjmentes forgalmat (fel és letöltés összesen) tartalmaz. A havi forgalmi korlát túllépése esetén minden újabb megkezdett Gbyte-ért bruttó 200 Ft-ot számláz a szolgáltató, de a havi 30 Gbyte felső forgalmi határérték túllépését követően az adott hónapban a további forgalomért már nem kell fizetni, így a 2 év 2 hónapos előfizetés esetén maximum havi bruttó 10240 Ft lehet a szolgáltatásért fizetendő összeg.

Az EXTRAadsl egy összetett csomag üzleti felhasználóknak. Sok kiegészítő szolgáltatás található benne, mint például fix IP cím, díjmentes wireless router bérlet, domain bejegyzés, my SQL használat, PHP futtatás.

A VIVAnet november-decemberi kampányának üzenete: Ez tényleg korlátlan!

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Révész: Rab gyereknek rab a tanárja

Révész: Rab gyereknek rab a tanárja

Az üldözött keresztényeket mentő magyar kormányról számol be a Fox

Az üldözött keresztényeket mentő magyar kormányról számol be a Fox

Tényleg konténerből építenek börtönt

Tényleg konténerből építenek börtönt