szerző:
hvg.hu

Azt mondta, túl sok a dolga, nem ér rá az ehhez hasonló pletykákkal foglalkozni.

Az év elején szinte bombaként robbant a hír, hogy Donald Trumpnak korábban egyéjszakás kalandja volt egy amerikai pornószínésznővel. Stormy Daniels – akinek a valódi neve Stephanie Clifford – azt állította, hogy az elnök korábban, még üzletemberként eltöltött vele egy éjszakát egy szállodában, de eddig azért nem beszélt a dologról, mert Trump ügyvédje a választások előtt fizetett a hallgatásáért. Clifford 2006-ban, a kaliforniai Tahoe-tónál egy szállodában találkozott Trumppal, később a színésznő azt is részletesen elmesélte, hogy pontosan mit csináltak, és hogy milyen volt az ágyban az elnök.

Trump tagadja, hogy köze lenne a nőhöz, holott közben volt ügyvédje, Michael Cohen is elismerte, hogy pénzt adott Cliffordnak azért, hogy hallgasson a történtekről.

Most az ABC News olyasvalakit kérdezett meg az ügyről, akinek szintén kulcsszerepe van a történteben: Donald Trump feleségét, Melaniát. A first lady hosszú interjút adott a csatornának, amelyben – szokatlan módon – magánéletéről is kérdezték. Szóba került férje állítólagos hűtlensége is, amire Melania csak annyit reagált:

anya vagyok és az elnök felesége, túl sok dolgom van, nem érek rá ilyesmivel foglalkozni.

A first lady szerint a férje elleni vád nem más, mint spekuláció és pletyka, amit a szenzációhajhász média terjeszt. Hangsúlyozta, hogy minden rendben van a házasságával, és szereti a férjét. Amikor arról kérdezték, hogy megviselte-e az elmúlt időszak, csak annyit mondott: nem volt élvezetes dolog számára, hogy folyton a férjéről szóló pletykákkal szembesült, de tudja, mi igaz és mi nem, így túltette magát rajta.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Révész: Repül a nehéz Kőszeg

Révész: Repül a nehéz Kőszeg

Nem valószínű, hogy fehér karácsonyunk lesz

Nem valószínű, hogy fehér karácsonyunk lesz

Az adományozás nem lomtalanítás – hogyan adakozzunk jól?

Az adományozás nem lomtalanítás – hogyan adakozzunk jól?

Bambival büntetik az elítélt orvvadászt

Bambival büntetik az elítélt orvvadászt

Jövőre sem emelkednek a kukadíjak, inkább kifizeti az állam a veszteséget

Jövőre sem emelkednek a kukadíjak, inkább kifizeti az állam a veszteséget

Kormányátalakítást hozhat a Fidesz EP-listája

Kormányátalakítást hozhat a Fidesz EP-listája