szerző:
hvg.hu

Új szintre emelte a céges ajándékok műfaját egy amerikai vállalkozás.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
A cikksorozat támogatója a Samsung

Ha nem lehettek ott, legyetek együtt! A Galaxy összeköt. Ismerd meg ünnepi okostelefon, táblagép és viselhető kiegészítő kínálatunkat!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Végül is az egész vállalkozás fegyverközelinek mondható: a BenShot nevű cég ugyanis olyan üvegtermékeket gyárt, amelyeket egy lövedék tesz különlegessé: a poharaik, korsóik, üvegeik úgy néznek ki, mintha rájuk lőttek volna, és a golyó az üvegbe fúródott. A koncepció vonzereje talán nem mindenkinek lesz egyértelmű, mindenesetre a cégnek elég jól megy, vagyis van kereslet a termékeikre.

A BenShot most azzal került be a hírekbe, hogy a cégvezetés úgy döntött, minden alkalmazottnak egy lőfegyvert ad karácsonyi ajándékként. Ezzel a személyes biztonságukról szeretnének gondoskodni, illetve a csapatépítés eszközének is tekintik az ajándékot – mondta az egyik tulajdonos.

A cégnek 16 alkalmazottja van, köztük olyanok, akiknek a kezében még soha nem volt fegyver. Ketten elsőre vissza is ztasították az ajándékot, de aztán mégis igent mondtak rá, miután a cég egy fegyverbiztonsági kurzusra is beiratta az alkalmazottakat.

A cég vezetőjét nem aggasztják a hírekben gyakran szerplő lövöldözések sem, szerinte náluk szóba sem jöhet az erőszak, mert kevesen vannak, és a munkatársak jól ismerik egymást. Más kérdés, hogy most már fegyverük is van.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A rák nem fog eltűnni, de kezelhetővé válhat

A rák nem fog eltűnni, de kezelhetővé válhat

Kiakadt a Mozilla első embere a Microsoft böngészős fejlesztése miatt

Kiakadt a Mozilla első embere a Microsoft böngészős fejlesztése miatt

Szexjelenetet forgattak a gízai piramison

Szexjelenetet forgattak a gízai piramison

A karácsonyi vásár közepén kiáltotta el magát, hogy nincs is Mikulás

A karácsonyi vásár közepén kiáltotta el magát, hogy nincs is Mikulás

A németek elengedték a kötelező menekültkvótát

A németek elengedték a kötelező menekültkvótát

Verhetetlen volt Liu Shaoang a világkupán

Verhetetlen volt Liu Shaoang a világkupán