szerző:
hvg.hu

Chuck Norris írásban dolgozta fel új barátságát a miniszterelnökkel.

Nem lehet azt mondani, hogy Chuck Norrisra ne lett volna nagy hatással a budapesti látogatása, legalábbis erről árulkodik, hogy kiírta magából az itteni élményeit, különös tekintettel a találkozójára Orbán Viktor miniszterelnökkel. A kitárulkozást a szélsőjobboldali, az összeesküvés-elméletektől és hamis hírektől nem visszariadó World Net Daily elnevezésű oldalon tette. (Norris cikkét a 444 szúrta ki.)

Az írás alapvetésként kezeli, hogy „Magyarország erős emberének” új amerikai barátja van Chuck Norris személyében, az írás címe egyenesen a férfibarátságra használt bromance szót használja. De hogy Norris felségét, Gena O’Kelley-t idézzük, aki elkísérte a férjét Budapestre, „örök barátok” lettek.

Chuck Norris különösen nagyra értékelte, hogy Orbán személyesen vezette körbe a városban, amely természetesen gyönyörű, az emberek pedig rendkívüliek. A harcművész ezek után Orbán Viktor politikai bemutatására vállalkozik: a magyar miniszterelnök vállaltan konzervatív, hiszen védi a határokat és a keresztény értékeket, és még Soros ellen is törvényt hozott, és persze nagyon népszerű az átlagemberek körében – noha a progresszívek vehemensen utálják. Norris felidézi, hogy Orbán elmondta neki, a róla szóló kommentek 90 százaléka negatív, a liberálisok pedig utálják. „Pont olyan, mint Donald Trump” – mondta erre a harcművész. „Még olyanabb” – válaszolta Orbán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
7,5 milliárd forintos egészségügyi beszerzés jön a honvédségnél

7,5 milliárd forintos egészségügyi beszerzés jön a honvédségnél

Vidékről mozgósít a Jobbik további tüntetésekre

Vidékről mozgósít a Jobbik további tüntetésekre

Ilyen még nem volt – egy nő irányítja az Air France légitársaságot

Ilyen még nem volt – egy nő irányítja az Air France légitársaságot

Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja

Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja

Kirúghatták a kukaholding vezetőit

Kirúghatták a kukaholding vezetőit

Fellélegezhet Justin Bieber, új negatív rekord született a YouTube-on

Fellélegezhet Justin Bieber, új negatív rekord született a YouTube-on