szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába küldték el az orvosok, nem adta fel.

Kórházba vitte szomszédja kiscsirkéjét egy hatéves indiai kisfiú, mert véletlenül elütötte biciklivel – szúrta ki az Index a fiúról szóló Facebookon terjedő posztot.

Derek C Lalchhanhima először hazarohant, hogy megkérje a szüleit, vigyék kórházba a kisállatot. Miután az apja nem akart neki segíteni, Derek biciklire pattant, és elhajtott egyedül.

A fotón látszik, ahogy a kisfiú egyik kezében a csirkével, a másik kezében egy tízrupiással áll a betegirányító pultnál. Miután senki nem volt hajlandó ellátni a kiscsibét, a fiú ismét hazament, majd visszatért egy 100 rúpiással, hátha ez elegendő pénz lesz ahhoz, hogy az orvosok cselekedjenek.

A szülei végül elmagyarázták neki, hogy a csibén már nem lehet segíteni, és hogy az orvosok sem tudják meggyógyítani. A Derekről szóló bejegyzést már több mint 90 ezren osztották meg a Facebookon. A kisfiút példás cselekedete miatt kitüntették az iskolában – írja a Hindustan Times.

szülei végül elmagyarázták neki, hogy a csibén már nem lehet segíteni, és hogy az orvosok sem tudják meggyógyítani. A Derekről szóló bejegyzést már több mint 90 ezren osztották meg a Facebookon. A kisfiút példás cselekedete miatt kitüntették az iskolában.A szülei végül elmagyarázták neki, hogy a csibén már nem lehet segíteni, és hogy az orvosok sem tudják meggyógyítani. A Derekről szóló bejegyzést már több mint 90 ezren osztották meg a Facebookon. A kisfiút példás cselekedete miatt kitüntették az iskolában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kézilabda-vb: sima vereség a spanyoloktól

Kézilabda-vb: sima vereség a spanyoloktól

Az NNK virológusa szerint nem kizárt, hogy a brit mutáció miatt módosítani kell a vakcinákon

Az NNK virológusa szerint nem kizárt, hogy a brit mutáció miatt módosítani kell a vakcinákon

Franciaország az uniós országokból érkezőknek is kötelezővé teszi a negatív PCR-tesztet

Franciaország az uniós országokból érkezőknek is kötelezővé teszi a negatív PCR-tesztet