szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megkapta a kérdést, amit férfi politikus nem kapna meg. Egyébként örült, hogy talált valamit, ami tiszta.

Orbán Viktor – és úgy általában a férfi politikusok – alapjáraton nem szembesül olyan kérdéssel, hogy miért választotta azt az öltönyt vagy nyakkendőt, ami épp rajta van. A Momentum Európai Parlamentbe bejutó politikusa, Cseh Katalin viszont megkapta ezt a kérdést az Azonnalitól, de sikerült olyan válasszal reagálnia, amelynek még üzenete is van.

©

Arra a kérdésre tehát, hogy miért épp zöld ruhában van, és nem mondták-e neki, hogy ez az LMP-kampánybuli színe, Cseh Katalin a kampányolás stresszébe is betekintést engedve azt mondta, hogy egyrészt a ruha nagyon tetszik neki, másrészt:

Őszintén szólva hónapokig tartó kampányolás után kevés tudatosság van már az öltözködésemben. Örülök, hogy találtam valamit, ami tiszta, mert kevés időm volt háztartással foglalkozni.

Amikor a kérdező végképp a sztereotípiák irányába vitte volna el a beszélgetést –  Elhangzott, hogy nincs egy rongya sem, amit felvehetne? – Cseh becsempészett a válaszba egy politikai üzenetet:

Azon is dolgozni kell, hogy ne vegyen egy nő minden nap három új szettet, fenntarthatósági szempontból fontos.

Végül a zöld ruhába öltözött politikus hozzátette: komolyan gondolja, hogy a zöld gondolatot minden pártnak magáévá kell tennie.  

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vitray Tamás: Ha most "nagy" tévébe jelentkeznék felvételre, a kapun sem jutnék túl

Vitray Tamás: Ha most "nagy" tévébe jelentkeznék felvételre, a kapun sem jutnék túl

Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Kiderült, mi állhat az érdi vendetta hátterében

Kiderült, mi állhat az érdi vendetta hátterében