szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jövő héten rendezik meg a Libegők Éjszakáját; az ország hat drótkötélpályás felvonójára várják majd este a látogatókat.

Másodjára rendezik meg július 20-án a Libegők Éjszakáját, a kezdeményezéshez az ország mind a hat felvonója csatlakozott - írja a Turista magazin.

A Zugligeti Libegő este 7 óra és hajnali 1 között várja az érdeklődőket, és aki nem szeretne lemaradni a csillagfényes libegésről, az jobb, ha időben kapcsol, mert a jegyekhez kizárólag elővételben lehet hozzájutni a drótkötélpálya völgyállomásán nyitvatartási időben, azaz 10.00-tól 19:00-ig. 

Zemplén Kalandparkban jövő héten szombaton reggel 9-től éjfélig megy majd a felvonó, Eplényben a négyüléses felvonó szintén 9-től éjfélig működik majd, elővétel itt nem szükséges.

mátraszentistváni síparkban a panorámalift 11 órától este 9-ig fog működni, és a Hóhatár hüttét is megnyitják a látogatóknak.

mátrai sás-tói kempinget és az Oxygen Adrenalin Parkot összekötő, hatvankét üléses libegő is csatlakozott a programhoz, a lillafüredi Libegőpark szintén várja a látogatókat. Utóbbiak a részletes programjukat még nem tették közzé, de frissülő információkat ígérnek az esemény Facebook-oldalán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A világ tizedik legszebb mozijának választották a Puskint

A világ tizedik legszebb mozijának választották a Puskint

Mégis bevásárolt Szputnyik V-ből Szlovákia

Mégis bevásárolt Szputnyik V-ből Szlovákia

Nem ússza meg egyszerűen az adóbevallást, aki nemrég vásárolt lakást adott el

Nem ússza meg egyszerűen az adóbevallást, aki nemrég vásárolt lakást adott el