szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt mondja, mindent elvesztett azzal, hogy elvált Hosszú Katinkától. Padlóra került, azóta golfozik. Egy olyan szakágban, ahol az a cél, hogy minél messzebbre üssék a labdát.

Shane Tusup a 24.hu-nak adott hosszú interjút, amiben először golfkarrierjéről beszélt. Kiderült, a szakágban, ahol ütöget, 472 méter a rekord, ő most edzésen 352 méternél jár, versenyen 339 a csúcsa. Rátérve volt feleségére, Hosszú Katinkára, azt mondta, nem szeretne arról beszélni, emlékszik-e, mikor tartotta neki az utolsó edzést.

Már másra koncentrálok, épp egy motivációs workshopra készülök, és igyekszem pozitív energiákat közvetíteni az emberek felé.

Azt mondta, az életében a dolgokhoz való helyes hozzáállás az egyik legfontosabb, itt mesélte el, hogy:

Én például sosem tartottam magam úszóedzőnek, sokkal inkább olyan specialistának, aki képes másokból kihozni a legjobb teljesítményt. Mindegy, hogy újságíró, anya netán sportoló vagy, akkor csinálod jól, ha mindig a legjobbat akarod kihozni magadból. Minden emberben ott rejlik a lehetőség és a tehetség, csak nem mindig találják meg magukban. (…)Ha az ember felépíti a megfelelő rendszert, az túléli az alkotót, ez látszik Katinkánál is. Én találtam ki az egészet, de rám már nincs szükségük, ennek ellenére láthatóan jól működik.

Tusup a versenyeken (úszás, nem golf) megőrült a parton, erről azt mondta, sosem tervezte el előre, mit fog csinálni. „Szó sincs arról, hogy bolondot akartam volna csinálni magamból. Nálam ez ösztönös reakció. Egyszerűen izgatottá váltam, mert azt éreztem, hogy részese lehetek valami fantasztikus dolognak. Az emberek ilyenkor csak a belőlem előtörő energiát látták.”

A válására utalva azt mondta, padlóra került. „Az élet néha szívás.” A kérdésre pedig, boldog-e, azt mondta, úgy érzi, mintha ki akarna szedni belőle valamit a riporter, de csak annyit mondott, „hogy az élet minden területén azt tartom szem előtt, hogy az éppen aktuális apró lépést megtegyem előre”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem tud lemondani a kormány arról, hogy a gazdagabbakat támogassa

Nem tud lemondani a kormány arról, hogy a gazdagabbakat támogassa

Hasznos funkció jön: rögzítse kedvenc weboldalait a Windows Start menüjében

Hasznos funkció jön: rögzítse kedvenc weboldalait a Windows Start menüjében

Ismét Hamilton rajtolhat az élről

Ismét Hamilton rajtolhat az élről