szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vissza akarja adni a jót, amit korábban kapott.

Cristiano Ronaldo nemrég tévéinterjút adott Piers Morgannek, amelyben többek között sírva beszélt arról, hogy soha nem ismerte az apját, mert az mindig részeg volt.
A futballsztár azonban nemcsak a családjáról, hanem Madeirán töltött gyerekkoráról is beszélt. "Amikor 11, 12 éves voltam, nem nagyon volt pénzünk. (...) Késő este, 11 körül éhesek voltunk, és a stadion mellett, ahol laktunk, volt egy McDonald's. Mindig bekopogtunk a hátsó ajtón, és megkérdeztük, maradt-e pár hamburger. Edna és még két lány volt ott, hihetetlenek voltak" - mondta Ronaldo.
Hozzátette, hogy azóta sem lelt rájuk, pedig lépéseket is tett az ügyben.
"Azóta bezárták azt a McDonald's-ot. Remélem, hogy ez az interjú segíteni fog abban, hogy rájuk találjak. Olyan boldog lennék, meghívnám őket a torinói vagy a lisszaboni házamba, hogy velem vacsorázzanak. Meg akarom találni ezeket a lányokat, hogy visszaadhassak valamit abból, amit ők tettek értem, és amit nagyra értékelek. Soha nem felejtem el."

Cristiano Ronaldo nemrég tévéinterjút adott Piers Morgannek, amelyben többek között sírva beszélt arról, hogy soha nem ismerte az apját, mert az mindig részeg volt.

A futballsztár azonban nemcsak a családjáról, hanem Madeirán töltött gyerekkoráról is beszélt. "Amikor 11, 12 éves voltam, nem nagyon volt pénzünk. (...) Késő este, 11 körül éhesek voltunk, és a stadion mellett, ahol laktunk, volt egy McDonald's. Mindig bekopogtunk a hátsó ajtón, és megkérdeztük, maradt-e pár hamburger. Edna és még két lány adott enni, hihetetlenek voltak" – mondta Ronaldo.

Hozzátette, hogy azóta sem lelt rájuk, pedig lépéseket is tett az ügyben.

"Azóta bezárták azt a McDonald'sot. Remélem, hogy ez az interjú segíteni fog, hogy rájuk találjak. Olyan boldog lennék, meghívnám őket a torinói vagy a lisszaboni házamba, hogy velem vacsorázzanak. Meg akarom találni ezeket a lányokat, hogy visszaadhassak valamit abból, amit ők tettek értem, és amit nagyra értékelek. Soha nem felejtem el."

Piers Morgan később a Twitteren tett közzé sejtelmes posztot: "Frissítés: lehet, hogy megtaláltuk Ednát" – írta.

Az interjúrészlet még nem került fel a YouTube-ra, ide kattintva azonban megnézheti.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!