szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gesztesi Károly temetésére csak a szűk családot várják, ezért külön róhatják le a kegyeletüket a kollégák és a rajongók. A Vígszínház falain belül a pályatársakat várják, a teátrum elé pedig a színész rajongóit.

Gesztesi Károly családja együtt, egyetértésben hozta meg a döntést, miszerint a temetés annyira szűk körű lesz, hogy még a barátok sem lesznek jelen. Ezért a hozzátartozók azt kérték a Vígszínház vezetőségétől, hogy hadd lehessen ott a búcsú – tudta meg a Bors.

Eszenyi Enikő az aláírásával már hivatalos meghívót is küldött a kollégáknak. A Vígszínház Házi Színpadán január 13-án, hétfő este 19.00–23.00 között emlékeznek Gesztesi Károlyra, aki 1994 és 1998 között volt a társulat tagja. Állítólag a színpadon folyamatos vetítéseket tartanak a színész fotóiból, s itt találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel. Ez az esemény nem nyilvános.

A tervek szerint aznap a rajongók is leróhatják a kegyeletüket a színház Pannónia utcai oldalán virággal és gyertyagyújtással.

Mint írtuk, az 57 éves színész szombat délután az autójában kapott szívinfarktust.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!