szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Volt mit mondaniuk.

Fantasztikus Időseink vannak! Ki-ki a maga életútjával, néhányuk filmbe illő történetével. Aki szán rájuk egy kevéske időt, és meghallgatja Őket az tudja: mindenki lélekben fiatal marad. Hatalmas utakat jártak be mindannyian, lássuk be, igenis ők a legbölcsebbek!
Éppen ezért vettük a bátorságot és egy amerikai idősek otthonának mintájára, megkértük őket: ÜZENJENEK VALAMIT A FIATALOKNAK! Csak pár szót! Nagyon szívesen belementek a játékba, mert szeretik a fiatalságot! Szeressük Őket mi is, mert nekik pedig ez a legfontosabb!
Sok szeretettel küldjük tehát az alábbi kis képes összefoglalónkat, válogatásunkat a Szigethalmi Idősek Otthonából! Büszkék vagyunk rájuk!😍😇

A Szigethalom Egyesített Népjóléti Intézmény osztotta meg a Facebookon nemrég, hogy milyen kedves projektbe vágtak bele az idősek otthonában: megkérték az ott élőket, hogy táblák segítségével

üzenjenek valamit a fiataloknak.

"Fantasztikus Időseink vannak! Ki-ki a maga életútjával, néhányuk filmbe illő történetével. Aki szán rájuk egy kevéske időt, és meghallgatja őket, az tudja: mindenki lélekben fiatal marad. Hatalmas utakat jártak be mindannyian, lássuk be, igenis ők a legbölcsebbek! Éppen ezért vettük a bátorságot és egy amerikai idősek otthonának mintájára, megkértük őket: ÜZENJENEK VALAMIT A FIATALOKNAK! Csak pár szót! Nagyon szívesen belementek a játékba, mert szeretik a fiatalságot! Szeressük Őket mi is, mert nekik pedig ez a legfontosabb! Sok szeretettel küldjük tehát az alábbi kis képes összefoglalónkat, válogatásunkat a Szigethalmi Idősek Otthonából! Büszkék vagyunk rájuk!" – írták a Facebook-bejegyzésben.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!