szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nyilván kell a hírverés az új műsornak.

Rádiós háborúként vezeti fel a Blikk azt az eszmefuttatást, amelyet a Sláger FM reggeli sávjába visszatérő Jáksó László osztott meg a nyilvánossággal a rivális Rádió 1 műsorvezetőiről, különösen Sebestyén Balázsról. Jáksó a Blikknek azt mondta, azért nem tartja hitelesnek Sebestyén Balázs műsorát, mert szerinte a frontember csak szerepet játszik.

„Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, pontosan tudja, mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között. Ilyen értelemben miért ne froclizhatnám? Pontosan tudom, hogy őt ez hogy érinti, és ez engem mulattat” – mondta Jáksó, akinek határozott véleménye van arról is, van-e értelme még olyan műsort készíteni, mint amilyen a Balázsék. Szerinte az, hogy hárman órákon át egymás közt viccelődnek, idejétmúlt, arról nem is beszélve, milyen unalmas.

„Ha felvenném, esténként sokat segítene az elalvásban. Egy félig-meddig haveri társaság ül és néha nagy nehezen beereszt valakit ebbe a környezetbe, aki egyfajta kegyként élheti meg, hogy hajlandóak vele dumálni... Ez baromság!” – osztotta meg álláspontját Jáksó László.

Sebestyén Balázs hallgat, nem kívánt reagálni kollégája kijelentéseire.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!