Jáksó László visszatért, és rögtön páros lábbal szállt bele a kollégáiba

Jáksó László visszatért, és rögtön páros lábbal szállt bele a kollégáiba

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nyilván kell a hírverés az új műsornak.

Rádiós háborúként vezeti fel a Blikk azt az eszmefuttatást, amelyet a Sláger FM reggeli sávjába visszatérő Jáksó László osztott meg a nyilvánossággal a rivális Rádió 1 műsorvezetőiről, különösen Sebestyén Balázsról. Jáksó a Blikknek azt mondta, azért nem tartja hitelesnek Sebestyén Balázs műsorát, mert szerinte a frontember csak szerepet játszik.

„Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, pontosan tudja, mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között. Ilyen értelemben miért ne froclizhatnám? Pontosan tudom, hogy őt ez hogy érinti, és ez engem mulattat” – mondta Jáksó, akinek határozott véleménye van arról is, van-e értelme még olyan műsort készíteni, mint amilyen a Balázsék. Szerinte az, hogy hárman órákon át egymás közt viccelődnek, idejétmúlt, arról nem is beszélve, milyen unalmas.

„Ha felvenném, esténként sokat segítene az elalvásban. Egy félig-meddig haveri társaság ül és néha nagy nehezen beereszt valakit ebbe a környezetbe, aki egyfajta kegyként élheti meg, hogy hajlandóak vele dumálni... Ez baromság!” – osztotta meg álláspontját Jáksó László.

Sebestyén Balázs hallgat, nem kívánt reagálni kollégája kijelentéseire.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások