szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Négy év után végérvényesen besokallt a közműlopási ügyétől Galambos Lajos. A tárgyalást félbeszakítva állt fel a vádlottak padjáról, csak azt érezte, ki kell mennie.

Tavaly májusban egyszer már rosszul lett a tárgyalásán, és most sem érezte magát különbül Galambos Lajos. Noha a bíróságra reggel még frissen és fitten érkezett, a szünet után azonban már zsibbadt kézzel és mellkasi fájdalomra panaszkodva tért vissza a vádlottak padjára.

Kérvényezte, hogy a tárgyalás az ő jelenléte nélkül folytatódjon tovább. A bíró helyt adott a zenész kérésének, és elfogadta, hogy az önkényesen lemond a tárgyaláson való jelenlétének a jogáról.

A trombitás a Borsnak bevallotta: fél, hogy elhunyt jó barátja, Gesztesi Károly sorsára jut.

„A tárgyaláson feketén-fehéren kiderült, hogy nincs tetten érhető bizonyíték, ahogyan az is, hogy ilyen esetben nem szoktak eljárást indítani. Ennek tükrében úgy éreztem, hogy a továbbiakban fölösleges a személyes jelenlétem” – mondta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vádat emeltek a menyasszonyát az eljegyzésükön összeverő férfi ellen

Vádat emeltek a menyasszonyát az eljegyzésükön összeverő férfi ellen

Orbán Viktor külön posztban búcsúzik az elhunyt Igaly Diánától

Orbán Viktor külön posztban búcsúzik az elhunyt Igaly Diánától

50 éves korában meghalt DMX, világhírű rapper

50 éves korában meghalt DMX, világhírű rapper