szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Justin Bieber ügyvédei szerint bizonyítható, hogy az énekes nem volt ott, ahol a vád szerint szexuális zaklatást követett el.

Ahogy korábban megígérte, valóban kártérítési pert indított Justin Bieber: 20 millió dollárra, azaz nagyjából 6,3 milliárd forintra perelte be azokat a nőket, akik korábban szexuális zaklatással vádolták meg. A CNN arról számolt be: Bieber ügyvédei arról mutattak be bizonyítékokat, hogy nem lehetett abban a hotelben, ahol a vád szerint a zaklatás történt.

„Minden szexuális zaklatásról szóló állítást nagyon komolyan kell venni, ezért szükséges, hogy válaszoljak” – írta Bieber a Twitteren.

Az egyik vádló azt állította, hogy Bieber 2014-ben az austini Four Seasons Hotelben zaklatta. Az énekes jogi képviselői szerint ez a vád ott borul, hogy Bieber nem abban a hotelben szállt meg, csak vacsorázni ment oda. Egy 2015-ös, New York-i zaklatási vádra is tanúkat hoznak, akik szerint a vádló nem mond igazat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!