szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már 2016-ban is engedély nélkül használt Donald Trump a kampányában több zenét, és ezt a szokását 2020-ban is megtartotta.

Perrel fenyegeti Donald Trump amerikai elnököt a The Rolling Stones menedzsmentje. Az újraválasztásért kampányoló Trump ugyanis a korábbi írásbeli felszólítások ellenére is rendszeresen használja  az együttes számait a kampányeseményein – írja a Rolling Stone.

A The Rolling Stones jogi képviselői és a fellépéseiket szervező BMI már a 2016-os kampányban felszólították Trumpot, hogy a You Can’t Always Get What You Want (Nem kaphatod meg mindig azt, amit akarsz) ne legyen ott a rendezvényei zenéinek listáján. Hogy a szám címe melyiküknek üzenet, az nemsokára eldől: a koronavírus-járvány kitörése óta megtartott első kampányrendezvényen, Tulsában újra ez a dal szólt, mire a BMI közölte, ha még egyszer előfordul ez, perelni fognak.

A tulsai rendezvényen Tom Petty I Won’t Back Down című számát is eljátszották, a zenész családjának közleménye szerint szintén engedély nélkül.

TikTok-felhasználók trollkodták szét Trump kampánygyűlését

Kamu jegyfoglalásokkal trollkodták szét az amerikai elnök újraválasztási kampánygyűlését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

A bojkott, amit meg fog érezni a Facebook: a Verizon sem hirdet, amíg Trump szabadon garázdálkodhat

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata a Verizon is csatlakozott azon vállalatok köréhez, akik ultimátumot adtak a Facebooknak: határozatlan időre leállítják a Facebookon és az Instagramon futó hirdetési kampányaikat, amíg Zuckerberg vállalata kivételezik Donald Trumppal, és olyan bejegyzéseit hagyja az oldalon, amilyenekért mással már rég elbántak volna.