szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tisztelői a Magyar Kupa augusztusi döntője előtt emlékezhetnek meg a 47 éves korában elhunyt vízilabdázótól.

Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban

– olvasható Benedek Tibor családjának üzenetében, amelyet a Magyar Vízilabda-szövetség honlapján tettek közzé. A 47 éves korában, hosszú betegség után elhunyt vízilabdázótól szűk családi körben vettek búcsút.

A család most azt közölte, szeretnék, ha a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnoktól méltóképpen búcsúzhatna mindenki, aki szerette és tisztelte, ezért az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékeznek rá Budapesten, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan bővebben tájékoztat a szövetség.

Elment az akaraterő bajnoka: Benedek Tibor (1972-2020)

Életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó. Halálának hírét a szövetség jelentette be.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Riba István hvg360

A magyar vízilabdát szó szerint a meleg vízzel együtt találták fel

Termálvíz, egyedülálló technikák kitalálása, a passzolás, a zónázás – mind hozzájárultak a magyar vízilabda sikeréhez. A minap elhunyt a sportág két aranykorának háromszoros olimpiai bajnoka, Kárpáti György és Benedek Tibor. Mindketten alakítói voltak annak, hogy a vízilabda nemzeti sport legyen. Kárpáti Györgyöt ma temetik.

Mészáros Lőrinc kölcsönadott saját magának egy focistát

Mészáros Lőrinc kölcsönadott saját magának egy focistát

Mozifilmként térhet vissza a Knight Rider

Mozifilmként térhet vissza a Knight Rider

Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai teknős

Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai teknős