szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Vasúttörténeti Parkban játszanak majd.

Szeptember 17. és 19. között rendezik meg a főváros legújabb fesztiválját, a Bikers’ Weekendet a Vasúttörténeti Parkban.

A zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), ahol közel 50 épített motort és autót tekinthetnek majd az érdeklődők, a Pannóniáktól egészen a Harley-Davidsonokig.

A fesztivál zenei programkínálata igazi csemegének ígérkezik, hiszen olyan legendák adják egymásnak a mikrofont, mint az Omega, az Edda Művek és a Mobilmánia.

Bővebben a fesztiválról itt olvashat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A közértlánc- és hoteltulajdonos K. Ferenc a letartóztatott magyar milliárdos

A közértlánc- és hoteltulajdonos K. Ferenc a letartóztatott magyar milliárdos

Kirúgták a Juventus vezetőedzőjét

Kirúgták a Juventus vezetőedzőjét

Misa mackó, az első igazi olimpiai kabalafigura

Misa mackó, az első igazi olimpiai kabalafigura