szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rózsaszín bikiniben tűnt fel Sacha Baron Cohen egy New York-i hotelben, ahová azért érkezett Rudy Giuliani, Donald Trump amerikai elnök személyes ügyvédje, hogy interjút adjon arról, hogyan kezeli a Fehér Ház a koronavírus-járványt.

Rudy Giuliani, aki korábban a város főpolgármestere volt, arról számolt be a New York Postnak, hogy már éppen elkezdődött a beszélgetés, amikor egy szakállas férfi fura viseletbe – kétrészes, csipkés pink fürdőruhába és átlátszó, hálós felsőbe – öltözve, futva, kiáltozva megjelent. Trump bizalmasa akkor még nem ismerte meg Cohent, de arra rájött, hogy az egész csak valami átverés lehet, ezért jelentette a rendőrségnek. Cohen pedig állítása szerint elszaladt.

A lap megjegyezte: úgy tudják, többen látták a színész-humoristát fürdőköpenyben kirohanni a szállodából, de rendőrök nem követték. Pedig a hatóság kivonult a hotelhez, bár az eseményeket a lap kérdésére nem kommentálták.

Giuliani csak később jött rá, hogy Cohen lehetett a különösen felöltözött férfi. „Azokra gondoltam, akiket korábban átvert, és örültem, mert engem nem sikerült elkapnia” – mondta. Azt is elárulta, hogy nagyon kedveli a brit több filmjét, köztük a Boratot, sőt, a lap szerint a kitalált kazah újságíró akcentusát utánozva még idézett is belőle.

Cohen nemrég egy szélsőjobboldali szervezet fesztiváljának résztvevőit vette palira a Washington állambeli Olympiában: rasszista dalt énekeltetett velük hosszasan.

Az amerikai sajtó azt találgatja, vajon a két eset annak a jele-e, hogy Cohen új évadot készít a 2018-ban futott Who Is America? című átverős sorozatához.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Budapestnek kuss, a kormány baráti cégekkel intézi a főváros fejlesztését

Budapestnek kuss, a kormány baráti cégekkel intézi a főváros fejlesztését

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Az óvodások között nincs fertőzött Pápán

Az óvodások között nincs fertőzött Pápán