szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bocsánatot kért, és vállalja a felelősséget.

Nyilvánosan bocsánatot kérek a partneremtől, Vikkitől, a zenekar tagjaitól, a barátaimtól, a családomtól és a rajongóktal. Nagyon sajnálom és őszintén bánom, ahogy viselkedtem. Nem keresek mentségeket arra, amit tettem, és nem kérem, hogy nézzétek el nekem. Teljes mértékben én vagyok a felelős, és minden felelősséget vállalok.

A Kasabian együttes hétfőn jelentette be, hogy a frontember, Tom Meighan közös megegyezéssel távozik az együttesből. Közleményükben azt írták, "Tom személyes problémákkal küszködik, amelyek egy ideje befolyásolják a viselkedését, és most minden energiájával arra akar koncentrálni, hogy visszaterelje az életét a normális kerékvágásba". Később kiderült, hogy Meighant 200 óra közérdekű munkára ítélték, mert áprilisban megverte volt menyasszonyát: többek között egy hörcsögketrecnek lökte, és egy raklappal fenyegette, mindezt egy gyerek szeme láttára.

Meighan később Twitteren adott ki nyilatkozatot, amelyben azt írta, nyilvánosan bocsánatot kér partnerétől, Vikkitől, a zenekar tagjaitól, a barátaitól, a családjától és a rajongóktól.

Nagyon sajnálom és őszintén bánom, ahogy viselkedtem. Nem keresek mentségeket arra, amit tettem, és nem kérem, hogy nézzétek el nekem. Teljes mértékben én vagyok a felelős, és minden felelősséget vállalok

– írta. A zenész arról is beszélt, hogy évek óta küzd alkoholfüggőségével, az áprilisi eset azonban ráébresztette, hogy mentálisan mennyire instabil, ezért részt vett egy rehabilitációs programban. Nem először – teszi hozzá – de a mostani alkalom más, a barátai és a családja segítségével mostanra teljesen tiszta. "Ezúttal tényleg meg akarom csinálni. Nemcsak azok miatt, akiket szeretek, hanem magam miatt is."

Meighan azt is írta, hogy ugyan ez sem mentség a tetteire, nemrég ADHD-val diagnosztizálták, ennek köszönhetően pedig sok mindent megértett a viselkedésével kapcsolatban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiderült, mi Erzsébet királynő kedvenc filmje

Kiderült, mi Erzsébet királynő kedvenc filmje

Budapesten is lesz növényekkel beültetett buszmegálló

Budapesten is lesz növényekkel beültetett buszmegálló

Vonatot akarhattak kisiklatni Győrnél, szemtanút keres a rendőrség

Vonatot akarhattak kisiklatni Győrnél, szemtanút keres a rendőrség