szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész válófélben van, ami alaposan megnöveli a kiadásait.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Robert De Niro válik, felesége viszont bepanaszolta a bíróságnál, hogy a havi 100 ezer dollár helyett most csak 50 ezret kap a színésztől, írja a Fox Business.

De Niro azért csökkentette az összeget, mert a járvány miatt pénzügyi problémái vannak. A színésznek a vírus miatt átmenetileg be kellett zárnia két érdekeltségét, a Nobu luxuséttermet és a Greenwich Hotelt, mert milliós veszteséget termeltek. Csak a Nobu ötmillió dollárt bukott áprilisban és májusban.

A portál azt írja, hogy De Nirónak évi egymillió dollárt kell adnia a feleségének, Grace Hightowernek, ha legalább 15 millió dollárt megkeres az adott évben, ami jövedelme arányában csökken.

A Fox Business azt írja, hogy bíró végül helyben hagyta, hogy a színész havi 50 ezer dollárt fizessen feleségének, de további 75 ezret is el kell utalnia, hogy nyárra lakhelyet találjon a két közös gyereküknek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét több mint 1100 új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában

Ismét több mint 1100 új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában

Belügyminisztérium: Az egyetemek rendezhetnek gólyatáborokat

Belügyminisztérium: Az egyetemek rendezhetnek gólyatáborokat

Genovai hídavatás: „Nem akarjuk, hogy a tragédiából karnevált csináljanak”

Genovai hídavatás: „Nem akarjuk, hogy a tragédiából karnevált csináljanak”