szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség azt javasolja, aki tud, kerüljön Szlovénia felé.

Koronavírus-világjárvány
A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.
Friss cikkek a témában

Két órát kell várakozniuk az autósoknak az M7-es autópályán, a horvát határ előtt, mivel a horvát hatóságok az országba belépők kötelező regisztrációját végzik - figyelmeztetett a magyar rendőrség.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság javasolja, hogy amennyiben megoldható, a Horvátországba tartók még indulás előtt regisztráljanak online, így megkönnyítik a hatóságok munkáját. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arra jelenleg forgalmi torlódásra nem kell számítaniuk a közlekedőknek.

Horvátországban megugrott a fertőzések száma, ezért szigorítottak a szabályokon, a belépőktől önkéntes karantént kérnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mókusvadászatra invitál a Szépművészeti Múzeum

Mókusvadászatra invitál a Szépművészeti Múzeum

120 orvos hunyt el eddig Peruban a koronavírus miatt

120 orvos hunyt el eddig Peruban a koronavírus miatt

Az oxfordi vakcinából is berendelt 400 millió adagot az EU

Az oxfordi vakcinából is berendelt 400 millió adagot az EU