szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Véletlenül tette mindezt. Amikor rájött, akkor ezer forint borravalót adott az elmaradt számlán felül, hogy ne maradjon lelkiismeret-furdalása.

Fizetés nélkül távozott a benzinkútról Sebestyén Balázs rádiós, tévés személyiség. Az eset nem szándékos volt, a történetet pedig saját maga elevenítette fel a Rádió 1 műsorában – írja a Blikk. Történt ugyanis, hogy a műsorvezető két fiával (Benettel, aki 11 éves és Noellel, aki 5) tért be egy benzinkútra, és míg ő bement vásárolni, megkérte idősebb fiát, tankoljon. Sebestyén több dolgot is vett, a pénztárnál pedig kifizette a 14 ezer forintot. Ő azt hitte, ebben a benzin ára is benne volt.

„Olyan nagy volt az összeg, hogy azt gondoltam, Beni belerakott ötezret, aztán megunta, visszaakasztotta a helyére a pisztolyt.” De nem így történt, ugyanis nem sokkal később otthonában keresték fel a műsorvezetőt, hogy a tankolást is ki kellene fizetnie.

Olyan kellemetlenül éreztem magam – mesélte a rádiós.

Ezen a ponton mindenki szabadkozott (Sebestyén azt mondta, nem szándékosan mulasztott, a kutasok meg úgy fogalmaztak, ők is hibáztak, hiszen nem kérdeztek rá külön, volt-e tankolás), de az kiderült, hogy a fent említett 14 ezerben nem volt benne a benzin, az ugyanis 32 ezer volt, a számla végösszege így 46 ezer forintra rúgott.

A Blikk szerint hogy ne mardossa a lelkiismeret-furdalás, Sebestyén ezer forint borravalót adott az elmaradt számlán felül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kisteherautónak csapódott és szörnyethalt egy 24 éves motoros

Kisteherautónak csapódott és szörnyethalt egy 24 éves motoros

Triumvirátus alakult a 4iG-hez került kiberbiztonsági cég élén

Triumvirátus alakult a 4iG-hez került kiberbiztonsági cég élén

Ha valaki allergiás, inkább ne kérje az orosz koronavírus-vakcinát – üzeni az oltást kidolgozó kutatóintézet

Ha valaki allergiás, inkább ne kérje az orosz koronavírus-vakcinát – üzeni az oltást kidolgozó kutatóintézet