szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

50 fontba, azaz majdnem 20 ezer forintba kerül hét deciliter.

Gint kezdett el gyártani Erzsébet királynő, az ital neve természetesen Buckingham-palota lett és az összetevői is a királyi kertből kerültek elő, írja a New York Post.

A gin citromot, galagonyabogyót, eperfa levelet, babért és verbénát tartalmaz.

A palota által ajánlott ital egy felespohárnyi gin, amit egy jéggel teli pohárban szolgálnak fel tonikkal és citrommal.

A hét deciliteres ital 50 fontba (jelenlegi árfolyamon 19 500 forintba) kerül, a bevételt a Royal Collection Trust kapja meg, aki a Buckingham-palota karbantartásáért felelős. A döntésre azért is volt szükség, mert a koronavírus miatt nem érkeznek turisták, így jelentősen elmaradtak a palota bevételei.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Világ

II. Erzsébet: Szebb napok jönnek

Olyan beszédet láthattak a britek és a világ, amilyet eddig inkább háborús filmekből ismertünk. Az uralkodó a nemzet egységére szólított fel és köszönetet mondott azoknak, akik önzetlenül segítik a járvány elleni munkát.

Donald Trump hajmosási panaszai miatt módosulhatnak a szabályok az Egyesült Államokban

Donald Trump hajmosási panaszai miatt módosulhatnak a szabályok az Egyesült Államokban

275 millió forintra bírságolt az MNB egy U. Attila nevű férfit

275 millió forintra bírságolt az MNB egy U. Attila nevű férfit

Tartja az előnyét Biden

Tartja az előnyét Biden