szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ez már a negyedik tűzcsap volt, amit idén tönkretettek a városban.

Öt-hat méteres vízoszlop tört fel szerdán 11 óra után Pécsen a Szilva utca sarkán, ahol egy autó letarolt egy tűzcsapot – írja a városi vízszolgáltató cég, a Tettye Forrásház a Facebook-oldalán.

Mivel kisfeszültségű vezeték is volt a közelben, az áramszolgáltatónak is intézkednie kellett, végül a vizes szakemberek szüntették meg az alkalmi gejzírt.

A Tettye Forrásház szerint ez már a negyedik tűzcsap volt, amit idén tönkretettek Pécsen. Érdemes figyelni rájuk, mert a cég szerint a kidöntött szerkezet helyreállításának költsége akár több százezer forint is lehet.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Megint feltört a gejzír egy BKV-buszon

A 120-as busz Gyöngyösi utcai megállójában forró folyadék tört fel az utastérben, az utasok lemenekültek, személyi sérülés nem történt.

Éppen egy gleccsert vizsgált a 68 éves klímakutató, amikor szakadékba zuhant

Éppen egy gleccsert vizsgált a 68 éves klímakutató, amikor szakadékba zuhant

Elszámította magát a fehérorosz diktátor, hiába csalta el a választásokat

Elszámította magát a fehérorosz diktátor, hiába csalta el a választásokat

Brazíliából importált csirkeszárnyban mutatták ki a koronavírust Kínában

Brazíliából importált csirkeszárnyban mutatták ki a koronavírust Kínában