szerző:
MTI/hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tavaly kísérleti jelleggel már fogadtak látogatókat, a nagy siker miatt idén augusztustól folyamatosan megtekinthető a sajátos tárlat.

Augusztus elsején megnyílt a világ legnagyobb Instagram-múzeuma Brüsszelben. A honlap szerint a Smile Safari a világ legnagyobb TikTok múzeuma is egyben.

A látogatók nem (csak) a kiállítási tárgyakban gyönyörködhetnek, inkább Insta-élmények gyűjtése a cél. A Smile Safariban ki lehet próbálni, milyen modellként kifutón járni, zsonglőrködni egy cirkuszban, esetleg egykeréken egyensúlyozni egy motoron, később pedig az élményt meg lehet osztani a követőkkel.

2019 októberében már három hónapra megnyitották a múzeumot, ezalatt 30 ezren látogattak el a Smile Safariba, augusztus elsejétől viszont állandó jelleggel várják a látogatókat Brüsszel központjában – írja a The Bulletin.

Idén bővítettek a TikTokkal, mert azt látták, hogy egyre több fiatal kezdi azt használni az Instagram helyett. A múzeumban videót is lehet készíteni, hogy minél inkább interaktív legyen az élmény.

A kiállítás szervezője, Hannes Coudenys elmondta, hogy az Egyesült Államokban már látott hasonló kezdeményezést, ezért nyitotta meg a Smile Safarit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Választások befolyásolására utazó kínai oldalakat lőtt le a Facebook

Választások befolyásolására utazó kínai oldalakat lőtt le a Facebook

Felfedték az androidos telefon képernyője alá rejtett kamera titkát

Felfedték az androidos telefon képernyője alá rejtett kamera titkát

Juhász Péter szerint Orbán Viktor pszichopata, és végérvényesen fasisztává vált

Juhász Péter szerint Orbán Viktor pszichopata, és végérvényesen fasisztává vált