szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nincs orvosszakértői bizonyíték, így az ügyvéd szerint nem fogják bíróság elé állítani a kislány feltételezett gyilkosát.

A 43 éves német férfi, Christian Brückner - akit a rendőrség Madeleine McCann meggyilkolásával vádol – ügyvédje elég biztos benne, hogy védence nem kerül bíróság elé a lány eltűnése miatt – adta hírül a Mirror.co.uk.

Az ügyvéd szerint a kellő bizonyítékok hiányában nem fogják bíróság elé állítani. De ha mégis erre kerülne a sor, nyugodtan és higgadtan fog Brückner reagálni, mert „nincs mit titkolnia”.

A hatóságoknak elmondásuk alapján elég „konkrét”, de nem döntő fontosságú bizonyítékuk van arra, hogy Brückner ölhette meg a kislányt, ugyanis nincs meg a holttest.

Az akkor 3 éves Madeleine McCann még 2007-ben tűnt el egy portugál üdülővárosból. Hosszú idő után idén júniusban történt fejlemény a régóta megoldatlan ügyben.

Múlt hónapban egy titkos pincét is találtak a feltételezett elkövető akkori portugáliai telkén, aki jelenleg börtönben ül Németországban drogkereskedelemért és egy 72 éves amerikai nő megerőszakolásáért. Az eset ugyanott történt, ahol a kislány eltűnt – Brückner ezért 7 évet kapott. Brückner korábban két pedofil-ügyet is megúszott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csökkent volna a társadalmi egyenlőtlenség, de közbeszólt a kormány

Csökkent volna a társadalmi egyenlőtlenség, de közbeszólt a kormány

Jöhet a 8 millió forintos Tesla

Jöhet a 8 millió forintos Tesla

Már kubai szivart és rumot sem lehet vinni az Egyesült Államokba

Már kubai szivart és rumot sem lehet vinni az Egyesült Államokba