szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hónapok óta tart az iskola épületének felújítása, a diákok egy része így kiszorult az épületből.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Még márciusban, a koronavírus miatti szükségállapot ideje alatt kezdték el tatarozni a romániai Tulcea megyei Isaccea település iskolájának épületét, a munkálatok azonban a Főtér.ro szerint jelentősen elhúzódtak.

A diákokat a portál szerint ott helyezték el, ahol tudták, így fordulhatott elő az, hogy volt, aki a városi ravatalozóban kezdte a tanévet. Voltak szerencsésebbek is: a diákok egy másik részét az iskola tornatermében, illetve műhelyében helyezték el.

Arról pontos információ egyelőre nincs, hogy a tanulók mikor kaphatják vissza az épületüket, illetve meddig marad ez a rendkívüli állapot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eurológus: Megúszhatja Orbán a jogállamisági feltételeket

Eurológus: Megúszhatja Orbán a jogállamisági feltételeket

Marabu Féknyúz: Ne vitatkozzon a számokkal!

Marabu Féknyúz: Ne vitatkozzon a számokkal!

Orbán seregszemlét tartott a frakciói felett

Orbán seregszemlét tartott a frakciói felett