szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A zenész az állapotáról azt mondja, „vállalhatóan szarul” van.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

„Én is elkaptam ezt a rohadék fos vírust” – jelentette be a Facebookon egy élő bejelentkezésben Majka, aki meglehetősen csúnyán köhög. A zenész úgy tippeli, hogy hétfőn, sportolás közben fertőződhetett meg, a társaságból négyen is rosszul lettek, közülük legalább egy másik embernek még pozitív lett a tesztje.

A bejelentkezésben elmondta, hogy tart a betegségtől, és az elmúlt időszakban sokat vitatkozott az emberekkel a maszkviselésről, úgy gondolja ugyanis, hogy ahol lehet, hordani kell – igaz, a sportolás nem feltétlenül ez a helyzet.

Majka arra vállalkozik, hogy a követőinek bemutassa a betegség lefolyását. „Vállalhatóan szarul vagyok, itthon fekszem, átlagos influenzás tünetekkel. Remélem, nem is lesz több tünetem” – mondta a jelenlegi állapotáról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kert, medence és 35 méter magas zászló is kerül az átépített Citadellára

Kert, medence és 35 méter magas zászló is kerül az átépített Citadellára

Harc közben, a fronton halt meg Csád elnöke

Harc közben, a fronton halt meg Csád elnöke

Zivatarveszély miatt figyelmeztetést adtak ki az egész országra

Zivatarveszély miatt figyelmeztetést adtak ki az egész országra