Tetszett a cikk?

Egy kávé mellett csevegnének a magyar jogállamiság valós helyzetéről.

Igazi pezsgést hozott a magyar politikusok kommunikációjába George Clooney néhány aggódó megjegyzése, de talán senki nem ment olyan messzire a reagálásban, mint Varga Judit igazságügyi miniszter, aki a Facebookon közzétett bejegyzése szerint főként a Nespresso-nagyköveti minőségében szólította meg a hollywoodi színészt. És meghívta egy „valódi kávéra”.

Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?

Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság...

Posted by Varga Judit on Tuesday, 24 November 2020

Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy George Clooney többet tud a közép-európai politikai helyzetről, mint amennyit Varga Judit feltételez róla. Vagy a valódi a kávéról.

George Clooney nem Orbán Viktor kedvéért ment bele a politikába

Az Oscar-díjas színész hosszú ideje határozott politikai véleményt képvisel, és a szerepei mellett az aktivizmust is nagyon komolyan veszi. Erről most Orbán Viktor is meggyőződhetett.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Siegfried Fischbacher

Meghalt Siegfried Fischbacher

Meglehet Merkel utódja

Meglehet Merkel utódja

Napi egy pohár alkohol is növeli a pitvarfibrilláció kockázatát, de előnye is van

Napi egy pohár alkohol is növeli a pitvarfibrilláció kockázatát, de előnye is van