szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csak némi forgács maradt utána.

Vizsgálatot indított a német rendőrség, egy két méter magas, fából készült péniszszobor eltűnése miatt - írja a Guardian.
A szobor néhány évvel ezelőtt, ismeretlen körülmények között jelent meg a több mint 1700 méter magas Grünten hegyen.

Vizsgálatot indított a német rendőrség egy két méter magas, fából készült péniszszobor eltűnése miatt – írja a Guardian.

A szobor néhány évvel ezelőtt, ismeretlen körülmények között tűnt fel a több mint 1700 méter magas Grünten hegyen, azóta a túrázók egyik kedvelt célpontjává vált.

A helyi legenda szerint a szobor ajándék volt egy fiatal férfi születésnapjára, ám a családja nem tudott megbarátkozni az alkotással, így a 200 kg-os szobrot a társaság felhúzta a hegyre és ott hagyta.

Néhány hete már ledőlt a szobor, de akkor felállították, hétfőre azonban már csak hűlt helyét találták, pontosabban, némi forgács maradt utána.

Kempten városa nyomozást indított a szobor eltűnésének ügyében, ugyanakkor nem világos, bűncselekmény történt-e, és az sem, ki az eset károsultja, hiszen a szobor tulajdonosa ismeretlen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szász János: "Mintha katonai junta szállta volna meg az SZFE-t"

Szász János: "Mintha katonai junta szállta volna meg az SZFE-t"

Akadozó alkatrészellátás miatt döcög a termelés a győri Audi-gyárban

Akadozó alkatrészellátás miatt döcög a termelés a győri Audi-gyárban

Online órája közben hunyt el egy Bács-Kiskun megyei iskola tanára

Online órája közben hunyt el egy Bács-Kiskun megyei iskola tanára