szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alig több mint egy hét kellett, hogy már szívószálon is bemutassák Szájer József dicstelen menekülését.

Egy jó kereskedő mindig lecsap a pillanat adta lehetőségre, az pedig, hogy Szájer József az ereszcsatornán próbált elmenekülni egy brüsszeli szexpartiról, szinte könyörög a mémesítésért. A politikusok arcképéből készült használati tárgyaknak Magyarországon eddig a Hegyvidéki Manufaktúra volt az úttörője – az övék a híres Mészáros Lőrinc-persely, a Németh Szilárd-sószóró és az Orbán-gyertya is – , ezúttal viszont az Upsz ajándékbolt csapott le gyorsan a lehetőségre. El is készült az ereszcsatorna helyett szívószálon mászó Szájer-rajz:

Update3: Már fenn van a webshopon! Update2: figyelem, az első adag elfogyott. Folyamatosan töltjük a készletet, szóval...

Közzétette: UPSZ Ajándékbolt – 2020. december 8., kedd

Amiben csak egy hibát találunk, nehéz elképzelni, hogy az EP-képviselő valóban öltönyben és nyakkendőben próbált volna leereszkedni a brüsszeli utcára.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dezső András Itthon

Eddig csak Szájer került célkeresztbe a partizók közül

Legalább két diplomata jelen volt azon a partin, amit a gyülekezési törvényt megsértve tartottak - sajtóhírek szerint egy brüsszeli melegbárban -, de egyelőre csak a fideszes EP-képviselő, Szájer József neve szivárgott ki a médiában, ami nem feltétlenül az újságírók, mint inkább a szivárogtató hatóságok érdeme. Kérdés, hogy az ereszcsatornán menekülő Szájer lebukása valóban egy szemfüles járókelőnek köszönhető-e vagy a történet ennél bonyolultabb. Sok múlik azon, kiderül-e majd, milyen más diplomaták érintettek még az ügyben és ők milyen nemzetiségűek.

Csak januárban közel 80 ezren haltak meg koronavírus miatt az Egyesült Államokban

Csak januárban közel 80 ezren haltak meg koronavírus miatt az Egyesült Államokban

Nem változtattak Matolcsyék a rekordalacsony alapkamaton

Nem változtattak Matolcsyék a rekordalacsony alapkamaton

Cáfolja az AstraZeneca, hogy ne működne a 65 év felettieknél az oltásuk

Cáfolja az AstraZeneca, hogy ne működne a 65 év felettieknél az oltásuk