szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába következett a sorban, inkább átadta másnak a lehetőséget.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Lemondott a neki járó oltásról a Hajdú-Bihar megyei Polgár polgármestere - derült ki az ATV Híradóból. Tóth József DK-s polgármester azt mondta, a háziorvosa hívta, hogy mehet oltani, de nem ment.

A Hajdú-Bihar megyei városban két hét alatt 261-en kapták meg a vakcinát, a polgármester ezért döntött úgy, hogy azt mondja, a jelenlegi helyzetben inkább felajánlja az oltást egy vele hasonló helyzetben lévő embernek.

Én pedig egy rendkívüli helyzetben, például megmarad egy vakcina, akkor fél órán belül mindenképpen rendelkezésre tudok állni egy oltásra

- tette hozzá a polgármester. Akkor is visszaáll a sorba, ha már tömegesen lesznek elérhetőek az oltások.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fehéroroszországban leállították az Euronews adását

Fehéroroszországban leállították az Euronews adását

A magyar kormány és az OTP után az MLSZ is Közép-Ázsiában lát nagy lehetőséget

A magyar kormány és az OTP után az MLSZ is Közép-Ázsiában lát nagy lehetőséget

Továbbra is magas a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja

Továbbra is magas a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja