szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szirénázó felvezetéssel jutott be a kórházba csütörtökön az énekesnő.

Egy rendőrségi közleményből lehetett sejteni, hogy az énekesnő Dér Heni volt az, akit rendőri felvezetéssel kellett kórházba vinni, mert a dugóban egy autóban ülve kezdődtek meg a szülési fájdalmai. A kisfia, Bendegúz azóta megszületett.

Az arra járó rendőröktől az énekesnő férje, Bakos Gergő kért segítséget, nekik köszönhetően sikerült időben beérniük a kórházba.

A Blikk megtalálta a rendőröket, akik a Fiumei úton tartottak épp a központba egy baleseti helyszínről. „Hatalmas forgalom volt, csak lépésben lehetett haladni. Hirtelen megláttuk a férfit, aki a kezével intett. Azt mondta, a feleségének kétperces fájásai vannak, és megkért arra, hogy vezessük fel a kórházig” – idézte fel a találkozást Kovács Zsolt őrnagy.

A megkülönböztető fény- és hangjelzést bekapcsolásához engedélyt kértek a központtól, majd alig több mint hat perc alatt beértek a szülészetre.

Terepjáróval voltunk, magasabban ültünk, a hölgyet egyáltalán nem láttuk, így az elején még fogalmunk sem volt, hogy Dér Heniről van szó. Miután megérkeztünk, a protokoll szerint igazoltattuk a férjet, s csak akkor tudatosult bennünk, hogy kinek segítettünk. Látszott, hogy komoly fájdalmai vannak – tette hozzá a lapnak Pásztor József főtörzs zászlós.

A közlekedésrendészeti főosztályon dolgozó baleseti helyszínelők nagyon örülnek, hogy a mama és a baba is egyészséges, és megjegyezték azt is, hogy ismerik az énekesnő munkásságát, és nagyon kedvelik.

Dér Heni tavaly nyíltan beszélt a korábbi vetéléséről, most pedig a terhessége túlhordását is dokumentálta a közösségi oldalán.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!