Kubatov Gábor kiakadt az MLSZ-re a Magyar Kupa döntője miatt
A Fradi elnökét az akasztotta ki, hogy az idei fináléra Fradi szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet venni az FTC szektoraiba.
HVG
Nagyot tévednek azok, akik örülnek, hogy idén nem kell szurkolói kártya ahhoz, hogy valaki jegyet vegyen a Magyar Kupa döntőjébe a Fradinak szánt szektorokba – írta Kubatov Gábor, az FTC elnöke Facebook-oldalán. A Fidesz alelnöke szerint ugyanis ezzel oda a kártyával járó előny, nincs garancia arra, hogy valóban a Fradi tábora foglal majd helyet a kapu mögött.
Próbálok rövid és érthető lenni. A téma a közelgő Magyar Kupa döntő jegyértékesítése. Tavaly minden flottul ment, a Fradi szurkolói kártyával lehetett jegyet venni a Fradinak kijelölt szektorokba….
„Nincs rá garancia, hogy trollok, vagy úgynevezett provokátorok és az előző években a mi stadionunkból kitiltott emberek ne kerüljenek a mi szurkolóink közé.” – panaszolta bejegyzésében a klubelnök, aki szerint így előfordulhat olyan eset, mint 2013-ban, amikor valakik horogkeresztes zászlót tartottak fel a Fradi szurkolók között – a két elkövetőt akkor örökre kitiltották.
Az MLSZ nincs tekintettel se a szurkolóinkra, se arra, hogyan vállaljunk felelősséget azért, ami az úgynevezett Fradi szektorokban történik.”
– írta Kubatov, aki egyúttal azt is üzente a hazai szövetségnek, hogy „az FTC semmilyen felelősséget nem vállal a szektorainkban történtekért, semmilyen büntetést nem lesz hajlandó kifizetni!”
A Fradi a Paks ellen lép pályára a Magyar Kupa döntőjében május 14-én a Puskás Arénában. Egy évvel ezelőtt is ez a két csapat játszhatta a finálét, akkor a tolnaiak meglepetésre hosszabbításban 2-0-ra legyőzték a rekordbajnokot. Tavaly még kellett Fradi szurkolói kártya ahhoz, hogy valaki a ferencvárosi szektorokba vegyen jegyet, de Kubatov szerint akkor így is „minden flottul ment”, a mérkőzést 52 ezer néző nézte a helyszínen.
Büszkén hirdeti magát Budapest legelőkelőbb éttermei közt a Nobu, az étterem alapvetés a világsztárok között is. Most betekintést kaptunk arról, hogy az alapító Nobuyuki Matsuhisa szellemében hogyan készül náluk a japán konyha egyik legegyszerűbb, mégis legelőkelőbb fogása, a szasimi.