szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hajózási cég állítása szerint tévedésből, véletlenül kapott meg egy félkész választ a 24.hu a Baharttól – nagyon mást nem is lehet mondani egy ilyen kacifántos szövegre.

Levelet írt a 24.hu a Bahartnak, miután több cikkben is foglalkoztak a balatonföldvári kikötő egy részének eladásával. Többek közt azt akarta a lap megtudni, miként erősíti a terület közösségi funkcióját, amely a Bahartnak kiemelt célja, az, hogy eladják.

A most még nem állami cég Bahartnál későbbre ígértek választ, de erre a kérdésre elkezdték írni a választ, és véletlenül, ugyanebben a levélben, visszaküldték a 24.hu-nak. Sok köszönet nem volt benne:

"A BAHART NEM EZÉRT adta el az önkormányzatnak, hanem az egyéb, vázolt fejlesztési céljai és a gazdasági racionalitás okán, de mint a területen működő, a településsel együtt élő szolgáltató szervezetnek EZ A VÉLEMÉNYE, b.meg, mert mindenkinek közös érdeke, hogy a terület a jelenleginél színvonalasabb környezetben, valódi települési központként funkcionáljon a földváriaknak és az idelátogató helóturisztoknak. Meg az zsurnalisztagiliszta felmenőinek is, of course."

A 24 visszakérdezett, hogy akkor ezt így most hogy, mire a cég azt válaszolta, nem hivatalosan nyilatkozó személytől, tévesen kapták meg a választ, így azt kérik figyelmen kívül hagyni. De a 24.hu ezt a szívességet nem tette meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
23 perc alatt ért Budapestről Tatabányára egy Vérlovag

23 perc alatt ért Budapestről Tatabányára egy Vérlovag

Magyar kormánytagokat nem hívtak meg Joe Biden beiktatására

Magyar kormánytagokat nem hívtak meg Joe Biden beiktatására

Nem tetszik az ügyészségnek, hogy az Állami Egészségügyi Központ volt főigazgatóját csak pénzbírságra ítélték

Nem tetszik az ügyészségnek, hogy az Állami Egészségügyi Központ volt főigazgatóját csak pénzbírságra ítélték