szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Európai Bizottság magyarországi Facebook-oldalán közölt egy érdekes ábrát, miszerint épp akkora összeget biztosítanak hazánknak a 2014-2020-as uniós ciklusban településfejlesztésre, mint amennyit Kósa Lajosra is bízott egy csengeri nő.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A héten robbant a hír, hogy egy csengeri háztartásbeli asszony 1300 milliárd forintnak megfelelő eurót bízott Kósa Lajos tárca nélküli miniszterre. Az eddig ismert részletekről mindent megtalálnak itt.

Közben csütörtökön egy érdekes bejegyzés jelent meg a Európai Bizottság Magyarországi Képviselete Facebook-oldalán, ahol az uniós beruházásokkal kapcsolatban közölnek fontos tudnivalókat. Ez önmagában még nem is volna annyira pulzusnövelő, de ha az összegeket nézzük, máris más megvilágításba kerül a 444 által is kiszúrt poszt.

No, mit gondolnak, az Európai Unió mekkora uniós forrást biztosít Magyarországnak település- és területfejlesztésre a 2014-2020-as uniós ciklusban? Épp annyit, amennyit Kósára is rábízott a már említett csengeri nő, vagyis: 1300 milliárd forintot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mary Trump kész nevet változtatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól

Mary Trump kész nevet változtatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól

Hiába az ötszázalékos áfa, a lakások nem lesznek olcsóbbak

Hiába az ötszázalékos áfa, a lakások nem lesznek olcsóbbak

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás