szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hernádi megjelent egy, az intézmény sorsáról folyó beszélgetésen is, egy diák úgy látta, nagyon otthonosan mozog a vezetők között.

A szeptember végén tartott ünnepségen vette át a Corvinuson a címzetes egyetemi tanári kinevezését Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök vezérigazgatója. Erről tavaly döntött az Egyetem Szenátusa. A Corvinus honlapján közzétett hírre egy olvasónk hívta fel a figyelmet.

A Corvinus 2019 júliusától kerül egy állami alapítványhoz, amelybe a korábbi hírek szerint az állam mellett a Mol és az OTP is beszállhat. Egy, az intézmény jövőjéről folytatott szeptemberi beszélgetésen nem kis meglepetésre megjelent Hernádi Zsolt is, egy részt vevő diák azt mondta, az üzletember olyan otthonosan mozgott az egyetemi vezetők körében, mint ha hazajárna.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Windisch Judit Itthon

ELTE Zrt.: "A vállalati forma meg is ölheti a felsőoktatást"

Minden eddiginél jelentősebb átalakítás vár a felsőoktatásra, ami egyetembezárásokkal, tandíjjal, hallgatók kiszorulásával járhat. Az állam ugyanis hátrébb lépne, csak "megrendelő" lenne. Az államilag támogatott képzéseket felváltják az intézeti ösztöndíjprogramok.

Bámészkodók zavarták meg a Crew Dragon űrhajósainak visszatérését

Bámészkodók zavarták meg a Crew Dragon űrhajósainak visszatérését

Hatalmas SOS-t rajzoltak a homokba, ez mentette meg három tengerész életét

Hatalmas SOS-t rajzoltak a homokba, ez mentette meg három tengerész életét

Tállai: A magyar járványügyi intézkedések világraszólóak

Tállai: A magyar járványügyi intézkedések világraszólóak