szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyik barátja édesanyjától emelte el a pénzt még a múlt héten, a rendőrség már csak 12 milliót tudott előkeríteni -írja a Komárom-Esztergom Megyei Online.

A sértett nem tett azonnal feljelentést, mivel kiderült, a tolvaj valószínűleg fia egyik barátja. Felkereste a 15 éves fiút, kérdőre vonta, aki mindent bevallott, megnevezte két társát és az ellopott pénzből visszaadott 12.020.000 forintot. A maradék közel 6 millió forintot állítása szerint néhány nap alatt elszórták.  

A sértett az információk birtokában péntek délután feljentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A nyomozók elsőként a 15 éves fiút és azt a lányt vették őrizetbe, aki részesedés fejében elrejtette a pénzt, harmadik társuk másnap önként jelentkezett a Kapitányságon. A három gyanúsítottat az esztergomi nyomozók pénteken vették őrizetbe, vasárnap pedig a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket. A 15 éves fiatalkorú tolvajt nevelőintézetben helyezte el a bíró -írja a kemma.hu.HVG Itthon

A magyar városok bűnügyi toplistája

Európa leendő kulturális fővárosa bizonyult kriminalisztikai tekintetben a Dunántúl legfertőzöttebb megyeszékhelyének 2007-ben. Pécsett több bűncselekményt regisztráltak tavaly, mint Székesfehérvárott és Tatabányán együttvéve.

MTI Itthon

Felfüggesztették Kaiser Ede életfogytiglaniját, de nem szabadul

Felfüggesztette Kaiser Ede életfogytiglani fegyházbüntetésének végrehajtását a Fővárosi Bíróság tekintettel arra, hogy a móri bűncselekmény elkövetésével mást vádol a Fővárosi Főügyészség. A bíróság egyúttal elrendelte Kaiser Ede előzetes letartóztatását.

hvg.hu Itthon

Trükkös tolvajok Ferihegyen

Idén közel kétszáz esetben indított nyomozást a repülőtéri rendőrség vagyon elleni bűncselekmények miatt. Egyre gyakoribbak az ún. „trükkös lopások”.

Pár napig még marad a ködös, hideg idő

Pár napig még marad a ködös, hideg idő

Azoknál is szorongást okoz a koronavírus, akik nem fertőződtek meg

Azoknál is szorongást okoz a koronavírus, akik nem fertőződtek meg

Újabb olvasnivalók a hvg.hu-n: itt vannak a blogok

Újabb olvasnivalók a hvg.hu-n: itt vannak a blogok