szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy órára leállt hétfő délután Szegeden a villamosforgalom a 4-es vonalán, miután egy fiatalember és a párja kizuhant a mozgó járműből.

Egy 17 éves fiatalember könnyű sérüléseket szenvedett hétfő kora délután, amikor kizuhant az egyik Tatra villamos menetközben kinyíló ajtaján az Anna-kút és a Centrum közti szakaszon. Emiatt nagyjából egy órára leállt a villamosközlekedés a 4-es villamos vonalán, az utasokat pótlóbuszok szállították - írja a délmagyar.hu.

Dózsa Gábor, az Szegedi Közlekedési Társaság igazgatója szerint egy fiatal pár „erőteljes mechanikus behatást" gyakorolt az ajtóra – azaz minden bizonnyal rugdosta –, amitől az menet közben kinyílt. Az egymásba gabalyodott pár ezután zuhant az úttestre a mozgó járműből. Az agyrázkódást szenvedett fiatalembert a szegedi traumatológiai klinikára szállították, ahol ellátták fejsérülését és megfigyelésre felvették. A lány csupán könnyű sérüléseket szenvedett.

Vad Róbert, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, még tart a rendőrségi vizsgálat, a lezárásához a fiatalembert ki kell hallgatniuk, de sérülései miatt ez egyelőre nem lehetséges.


HavariaPress Itthon

Ütközött és felborult a rabszállító

Több mint két órás kényszerszünet után indulhatott csak újra a forgalom a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán, ahol kora délután három jármű, köztük egy rabszállító rendőrautó ütközött egymásnak, s a rabszállító fel is borult - értesült a HavariaPress.

Shake

Szoptatott vezetés közben - videó

Egy amerikai nőt rajtakaptak a rendőrök, hogy autóvezetés közben szoptatta gyermekét. A hatóság szerint az anya rendkívül veszélyesen és felelőtlenül viselkedett, ő azonban nyilvánosan is megvédte álláspontját.

Saját kormánya ellen kért bizalmi szavazást a lengyel miniszterelnök, megkapta

Saját kormánya ellen kért bizalmi szavazást a lengyel miniszterelnök, megkapta

Kásler tételesen felsorolta, kik kapják a bruttó 500 ezret

Kásler tételesen felsorolta, kik kapják a bruttó 500 ezret

A trianoni békeszerződéssel megszületett az irredenta Magyarország

A trianoni békeszerződéssel megszületett az irredenta Magyarország