szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két év hat hónapi börtönbüntetésre ítélte a Somogy Megyei Bíróság azt a 26 éves férfit, aki a Kaposvári Egyetem gólyabálján novemberben úgy megvert egy 19 éves fiút, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A vádlott és társai szóbeli megállapodás alapján láttak el biztonsági feladatokat az egyetem gólyabálján, ide érkezett meg az ittas fiú egy baráti társasággal, de nem engedték be őket az épületbe. A vád szerint a sértett odament a vádlotthoz és megpróbálta meggyőzni, hogy engedjék be őket, erre válaszul a biztonsági ember lefejelte és többször megrúgta a földön fekvő fiút, akinek az életét a szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg, melynek során a lépét el kellett távolítani.

A bama.hu szerint a sértett maga is azt állította a bíróságon, hogy nem viselkedett megfelelően, de azért ilyen „megregulázást” nem érdemelt. A bíróság életveszélyt okozó testi sértés miatt ítélte el a vádlottat két és fél év börtönbüntetésre, egyelőre nem jogerősen. A mostani döntés után a másodfokú ítéletig szabadlábra helyezte a vádlottat a bíróság.

 

 

MTI Itthon

Gólyabálon lefejelte a vendéget, most előzetesben

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség az ellen a 26 éves kaposvári férfi ellen, aki tavaly novemberben a Kaposvári Egyetem gólyabálján életveszélyes sérüléseket okozva bántalmazott egy 19 éves fiatalembert.

Szlávik János: Talán nyárra elérhetjük a nyájimmunitást

Szlávik János: Talán nyárra elérhetjük a nyájimmunitást

Marabu Féknyúz: Nyuszika és a sapka

Marabu Féknyúz: Nyuszika és a sapka

Nézők előtt rendezik a Forma-1-es Monacói Nagydíjat

Nézők előtt rendezik a Forma-1-es Monacói Nagydíjat