szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Csak egy fát, de jó nagyot. 10 méter magas a műanyagmonstrum, és eléggé mérnökien rideg kúpra sikeredett.

Csak egy fát, de jó nagyot. 10 méter magas a műanyagmonstrum, és eléggé mérnökien rideg kúpra sikeredett. Az önkormányzatnak nemigen sikerült elérnie célját, lakosság nem gyönyörűnek találja a fát, hanem többnyire boszorkánysüvegnek vagy útjavításra figyelmeztető kúpnak. Poole önkormányzata szerint a fa biztonságosabb, hosszabb távon olcsóbb, mint a valódi fenyő és nagyon szép - sötétben. Mármint kivilágítva.

©

A hagyományos fenyő se volt túl olcsó: évente 150 ezer forintnyi összegbe került csak a fa, további bő 1 millióba pedig felállítása, biztonságos kikötése, díszítése. Ráadásul tavaly többen panaszkodtak, hogy csúfak rögzítőkötelei - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Füstmentes kvíz: 10+1 kérdés a dohányzásról és az ártalomcsökkentésről

Füstmentes kvíz: 10+1 kérdés a dohányzásról és az ártalomcsökkentésről

GKI: Eshet a lakások ára a következő egy évben

GKI: Eshet a lakások ára a következő egy évben

Az állam is beszáll a franciáknál a bicikliszervizelésbe

Az állam is beszáll a franciáknál a bicikliszervizelésbe