szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Ajtódísz pár perc alattMár az ajtóban érdemes vendégeinket ünnepi hangulattal várni, így az ajtóra is készíthetünk...

Ajtódísz pár perc alatt

Már az ajtóban érdemes vendégeinket ünnepi hangulattal várni, így az ajtóra is készíthetünk gyönyörű koszorút. Vásároljunk, hozzá egy nagyobb szalma alapot, majd ezt vonjuk be kisebb fenyőágakkal. A fenyőfajtákat kombinálhatjuk, de akár a borostyán vagy a tuja ág is szépen mutat rajta.
Ezután ragasztópisztollyal rögzítsünk rá néhány kisebb fenyőtobozt, fahéj rudat vagy műalmát, végül díszítsük karácsonyi textil szalaggal. Nagyon szép és mutatós ünnepi dísz lesz a bejárati ajtón.

Asztaldísz cserepes növényekből

Ha vendégeket várunk karácsonyra, akkor cserepes növényeinkből gyorsan szép asztaldíszt készíthetünk.
Vegyünk, egy nagyobb bélelt kosarat, majd helyezzünk el benne néhány kisebb méretű cserepes virágzó dísznövényt (pl.: cikláment, korall virágot, vagy karácsonyi kaktuszt).  Dróttal vagy ragasztópisztollyal rögzítsünk a kosár oldalára néhány tobozt, majd díszítsük textilszalaggal. Egyszerű és gyors asztaldísz, ami az ünnep végeztével is felhasználható


Kovács Erika
viragcenter.hu

Cikkünket támogatta:

maxcity.hu

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!